paras-satulatuoli

Siirry satulatuoliin ja unohda selkävaivat 

Moderni elämäntapa on tuonut mukanaan monia haasteita, joista yksi merkittävimmistä on istuminen. Yhä useampi viettää suurimman osan päivästä istuen, olipa kyseessä työ, opiskelu tai vapaa-aika. Pitkään jatkunut huono istuma-asento aiheuttaa monenlaisia terveysongelmia, kuten selkäkipuja, niskajännitystä ja verenkiertohäiriöitä. Satulatuoli on helpoin ratkaisu näihin ongelmiin.  

Mikä on satulatuoli? 

Satulatuoli on erikoisesti muotoiltu tuoli, joka muistuttaa nimensä mukaisesti hevosen satulaa. Sen istuinosa on muotoiltu siten, että se tukee lantion luonnollista asentoa ja auttaa ylläpitämään selän luonnollista kaarta. Tämä istuma-asento vähentää painetta selkärangassa ja lantiossa, ja edistää parempaa ryhtiä. 

ergonominen satulatuoli

Satulatuolin hyödyt 

Satulatuolin ergonominen muotoilu kannustaa istumaan selkä suorassa ja hartiat rennosti. Tämä auttaa ehkäisemään pitkään istumisesta johtuvia ryhtivirheitä ja selkäkipuja. Lisäksi satulatuolilla istuessa kehon lihaksia käytetään aktiivisesti tasapainon ylläpitämiseen. Tämä auttaa pitämään lihakset aktiivisina ja ehkäisee lihasten jäykkyyttä ja heikkoutta. 

Perinteisessä tuolissa istuminen voi rajoittaa verenkiertoa lantion alueella, mutta satulatuoli edistää vapaampaa verenkiertoa. Tämä vähentää jalkojen turvotusta ja muita verenkiertohäiriöitä. Moni selkäkivuista kärsivä on saanut helpotusta vaihtamalla satulatuoliin. Koska tuolin muotoilu tukee luonnollista asentoa, se vähentää selkärankaan kohdistuvaa painetta ja jännitystä. 

Kenelle satulatuoli sopii? 

Satulatuoli sopii lähes kaikille, mutta erityisesti niille, jotka viettävät paljon aikaa istuen. Toimistotyöntekijät, opiskelijat, taiteilijat ja muut pitkäaikaisesti istuvat henkilöt hyötyvät erityisesti satulatuolin käytöstä. Lisäksi satulatuoli voi olla hyvä valinta myös niille, jotka kärsivät jo olemassa olevista selkä- tai niskavaivoista. 

Miten valita oikea satulatuoli? 

Satulatuoleja on monenlaisia, joten on tärkeää valita juuri omaan tarpeeseen sopiva malli. Valitse tuoli, jonka korkeutta ja kallistusta voi säätää. Tämä varmistaa, että tuoli sopii juuri sinun kehollesi ja työpisteellesi. Panosta tuoliin, joka on valmistettu kestävistä ja mukavista materiaaleista. Hyvä satulatuoli kestää käyttöä ja on mukava istua. Jos mahdollista, voit kysyä neuvoa ergonomiaan erikoistuneelta asiantuntijalta. Hän voi auttaa valitsemaan juuri sinulle sopivan tuolin. 

paras-satulatuoli

Vertailu suosituimmista satulatuoleista 

Satulatuoleja on markkinoilla monenlaisia. Testasimme ja vertailimme markkinoiden kolmea suosituinta mallia ja valitsimme niistä parhaan. Lue alta tekemämme havainnot ja vertailun lopputulos sekä klikkaa malleihin katsoaksesi parhaat hinnat. Satulatuoli tulee olemaan elämäsi paras sijoitus!

Salli SwingFit tarjoaa korkeuden ja istuimen kallistuksen säädettävyyden, mikä mahdollistaa ergonomisen asennon erilaisille käyttäjille. Sen kaksi erillistä istuinpalaa mukautuvat lantion liikkeisiin, tarjoten lisätukea ja mukavuutta. Tämä tuoli sopii erityisesti niille, jotka tarvitsevat liikkuvuutta ja mukautuvuutta istuessaan pitkään. Salli SwingFit -satulatuolissa on myös mahdollisuus säätää istuimen leveys, mikä parantaa henkilökohtaista mukautuvuutta ja ergonomiaa. Tämä tuoli on suosittu valinta toimistotyöntekijöiden ja terveydestään huolehtivien ammattilaisten keskuudessa. 

Håg Capisco tarjoaa korkeuden, istuimen syvyyden ja selkänojan korkeuden säätömahdollisuudet, mikä tarjoaa monipuoliset ergonomiset vaihtoehdot. Tuolia voi käyttää sekä perinteisenä tuolina että satulatuolina, mikä tekee siitä monikäyttöisen valinnan. Se on suunniteltu tukemaan erilaisia työasentoja, mikä tekee siitä ihanteellisen aktiivisille työpisteille. Håg Capisco -tuolissa on myös mahdollisuus säätää istuimen kaltevuutta eteen- ja taaksepäin, mikä lisää mukavuutta ja tukee luonnollista liikkumista työpäivän aikana. 

BackApp 2.0 tuolin korkeuden säätömahdollisuus auttaa löytämään juuri oikean työskentelyasennon. Pallonivel istuimen alla aktivoi kehon syviä lihaksia ja edistää aktiivista istumista. Tämä tuoli on erityisen hyvä niille, jotka haluavat lisätä aktiivisuutta istumisen aikana ja parantaa lihasten hyvinvointia. BackApp 2.0 -tuolin ainutlaatuinen muotoilu haastaa kehon tasapainon, mikä aktivoi keskivartalon lihaksia jatkuvasti ja auttaa siten vähentämään selkävaivoja. Tuolin materiaali on korkealaatuista, mikä takaa pitkäikäisyyden ja mukavuuden. 

Paras satulatuoli 

Parhaaksi satulatuoliksi valikoitui Salli SwingFit sen monipuolisten säätömahdollisuuksien ja erikoisominaisuuksien ansiosta. Säätöjen huolellisen testailun jälkeen havaitsimme paineen tunteen helpottamista, joka mahdollistaa mukavuuden pitkienkin istuma-aikojen aikana. Tämä tuoli sopii erityisen hyvin kaikille, jotka kaipaavat liikkuvuutta ja mukautuvuutta istuessaan. 

Salli SwingFit on suunniteltu myös ympäristöystävällisyyttä ajatellen. Monet tuolin osat ovat kierrätettäviä, ja valmistusprosessissa on otettu huomioon kestävän kehityksen periaatteet. 


salli swing fit
Tutustu ja osta tästä oma satulatuolisi!